A gázbojler megjavítása után indulhatott a motoros túra

Hónapok óta tervezgettük már, hogy motoros túrára indulunk és feltérképezzük Szardíniát. Szállásfoglalások, útvonaltervezések, minden ilyesmi, ami ezzel jár. Azonban az egész majdnem meghiúsult, mert elromlott a bojlerünk. Én persze nem akartam úgy itt hagyni a családot, hogy nincs meleg víz, pláne úgy, hogy azért az esték már nem olyan melegek. És egyébként sem.

Míg felnőttként kibírja az ember pár napig meleg víz nélkül, de ahol már kisgyerek is van, ott ez totál káosz. Így mindenképp szerettem volna, ha még az elutazás előtt sikerül a javíttatás. Bíztam benne, hogy nem kell cserélni, hisz pár éve vásároltuk csak. A túrás motoros csoportba beírtam, hogy mi a problémám, és már jött is a segítség.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24. Ezt a szolgáltatót javasolta az egyik motoros barátom. Mint mondta, akár egy órán belül is kijönnek és munkájukra garanciát is vállalnak. Na, ez kell nekem! Rögtön el is látogattam a holnapjukra, a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra és felhívtam az ott megadott telefonszámot. Itt megkérdezték, hogy pontosan mi a probléma és megbeszéltünk egy igen közeli időpontot, amikor majd felmérik, hogy mi is pontosan a probléma. Nagyon örültem annak, hogy ilyen hamar történik valami. Hisz voltam már úgy, hogy hetekig keresgéltem szakember, aztán akit el tudtam érni, az nemes egyszerűséggel nem jelent meg a megbeszélt időpontban, aztán még a telefont sem vette fel.

A vízgazfutesszerelo24.hu szakemberei a megbeszélt időpontban érkeztek és minden olyan eszközt hoztak magukkal, aminek segítségével fel tudták mérni, hogy mi a baj. A gázbojlerek érzékeny jószágok, hisz akár a gázellátás, akár a vízellátás részükkel lehet baj. Ez mind fakadhat a minőségből is, hosszú távon a rossz minőségű gáz is okozhat problémát, nem beszélve a vízkőről.

Nem vagyok egyébként nagyon tájékozott, ezekről a dolgokról a vizgazfutesszerelo24.hu honlapon olvastam, ahol azt is leírták, hogy milyen probléma lehet a különböző típusú bojlerekkel. Én annak idején azért választottam a gázbojlert, mert úgy véltem, hogy olcsóbb a fenntartása, de lehet, hogy ma már másképp döntenék.

Szóval a honlapon minden fontos dolgot el lehet olvasni, és a szakemberek is minden kérdésre válaszolnak. Nem csoda, hogy ilyen tájékozottak a víz-, a gáz- és a fűtésszerelés témakörében, hisz több évtizedes tapasztalattal rendelkező profik. Azt mondják, hogy nem a gyors, hanem a jó munkában hisznek. Hisz sokan tapasztalták már biztos, hogy egy “szakember” megjavított valamit, ami aztán hamar el is romlott, de ekkor meg már nem tudtunk senkit felelősségre vonni.

A vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei garanciát vállalnak az elvégzett munkájukra, nekik az a fontos, hogy a víz-, gáz-, vagy fűtésrendszer jól működjön. Az ügyfeleik is így lesznek elégedettek és hírüket viszik barátaik, családtagjaik körében.

Mint ahogy most én is. A bojlert szerencsére meg lehetett javítani, és azóta én is mindig a vizgazfutesszerelo24.hu-t ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül. De nem is kell, hogy valami elromoljon, hisz minden vízzel, gázzal és fűtéssel kapcsolatos dologban érdemes őket felkeresni. Nem mellesleg még duguláselhárítást is vállalnak.

A bojler tehát újra működött, volt végre meleg víz, így nyugodt szívvel tudtam elmenni a motoros túrára. És ott tényleg már csak a hatalmas sziklákra, gyönyörű kanyarokra és a víz kékjére figyeltem.