Motorszenvedély és biztosítás

Mivel imádok motorozni, és már több, mint tizenöt éve az életem részét képezi ez a tevékenység, elmondhatom, többször előfordult, hogy elestem a motorral, mégsem vette el soha semmi a kedvemet attól, hogy ezt válasszam fő közlekedési eszközként. Még annak ellenére sem, hogy már volt komolyabb balestem, amely mindazonáltal elgondolkodtatott arról, hogy érdemes balesetbiztosítást kötnöm. Így körülbelül 5 évvel ezelőtt ezt meg is tettem.

Mostanában azonban más dolog foglalkoztat ezzel kapcsolatban, ugyanis több ismerősöm is mesélt arról, mennyire jó biztosítási ajánlatot találtak a Pannonsafe-en keresztül, és hogy rajtuk keresztül a lehető legkönnyebben elintézhető volt számukra a lakásbiztosítás kötés.

Miután egy ideje már én is gondolkodom lakásbiztosítás kötésén, úgy gondoltam, ha már ennyien ajánlják nekem ezt a céget – magam is utána nézek, hogy miben rejlik ez a nagy elégedettség. 

Sokáig nem is kellett keresgélnem a pannonsafe.hu-n ahhoz, hogy rájöjjek, mitől is annyira nagyszerű és sikeres ez a cég.

Először is 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek munkatársaik, s ennek köszönhetően máris értem, hogy miért merik nagyon sokan rájuk bízni pénzügyeiket, hiszen értelemszerűen, ha egy biztosítással foglalkozó cég ennyi ideig sikerrel fenn tud maradni a piacon, annak jó oka van; arról nem is beszélve, hogy az ilyen sok éves tapasztalat garantálja a szakértelmet is.

lakásbiztosítás kötés

Szolgáltatásaikat magánszemélyek és nagyvállalatok épp úgy igénybe vehetik, mint önkormányzatok; és kiemelkedőnek tartom, hogy milyen sokféle módon képesek ügyfeleiket támogatni.

 Ide tartozik elsőként a pénzügyi alkusz, egy közvetítő ügynök, aki csakis a mi érdekeinket szem előtt tartva képvisel bennünket a Pannonsafe-fel kapcsolatban álló biztosítóknál azért, hogy a számunkra legalkalmasabb feltételeket tudják megteremteni. Mellesleg a Pannonsafe rendkívüli lefedettséggel rendelkezik, szinte az összes biztosítóval partnerségben állnak, és országosan több, mint 20 irodában és közel 200 munkatárssal működnek.

További szolgáltatásuk az önkormányzatok, nagyvállalatok számára, a független és objektív audit biztosítása, amelynek keretében rámutathatnak arra, hogy a biztosítás során mely pontokon nem teljesülnek megfelelően a megrendelői igények. Ugyanezt segíti elő a cafeteria-szolgáltatás is, amely igénybevételével a nagyvállalati ügyfelek sokkal költséghatékonyabb módon oldhatják meg pénzügyeiket.

Mindezeken felül választható még az online értékesítés lehetősége, amellyel innovatív módon és sokkal gyorsabban intézhetjük a biztosításhoz kapcsolódó ügyeinket; de itt említhetjük meg a Lakástakarék igénybevételét is, amelyből a lakásvásárlást vagy a felújítást fedezhetjük, így eredményesebbek lehetünk az otthonteremtésben. 

Utolsóként az ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozó üzletágukról szólnék, amelynek célja, hogy a kereslet és a kínálat tökéletes harmonizálására megfelelő körülményeket teremtsen.

A fent említetteken kívül azért is érdemesnek tartom beszélni a Pannonsafe-ről a lakásbiztosítás kötéssel kapcsolatban, mert úgy gondolom, hogy hozzásegítenek a biztosítási ügyeink intézésének megkönnyítéséhez. Erre nagyon jó példa, hogy amennyiben a biztosítási évforduló alkalmával biztosítót szeretnénk váltani, és ezt még idejében jelezzük, akkor a Pannonsafe munkatársai elintézik helyettünk a korábbi szerződés felmondását, amennyiben az új szerződést rajtuk, pontosabban az online kalkulátorukon keresztül intézzük.

Engem határozottan meggyőztek arról, hogy érdemes őket választani a lakásbiztosítás megkötéséhez: az a sok éves tapasztalat, a kiterjedt partnerhálózat, és a rengeteg szolgáltatás, amellyel könnyebbé teszik a biztosításkötést mind azt bizonyítja, hogy egy megbízható és végtelenül professzionális cégről van szó; nem is beszélve a személyes referenciáról, hiszen ismerőseim közül is rengetegen ajánlják őket.

Ki tudja, még az is előfordulhat, hogy az egészségbiztosítási szolgáltatásaikat is igénybe veszem, bár remélhetőleg – a motor-szenvedélyem ellenére -, nem lesz szükségem műtétre vagy bármi hasonlóra, amelyhez egy biztosító segítsége kellene.