Egy fontos kellék: a póló

Mint minden tevékenységhez és sporthoz, a motorozáshoz is szükség van jó minőség alsó ruházatra, ebbe beleértve a pólókat is. A motorozásnál ez még talán hangsúlyosabb, nem beszélve az egyéb fontos védelmi funkciót betöltő eszközökről és ruházatról.

A pólók fontos részei a mindennapoknak és az aláöltöztetnél is egyaránt. Mint mindenki, mi is úgy választunk a ruházatot (felsőt, pólót, és nadrágot), hogy kifejezzük vele a személyiségünket és egyéniségünket. Megtalálni a megfelelőt, méretben, stílusban, anyagban és nem utolsó sorban árban is elég trükkös kihívást jelent.

Egyedi pólók

Ennek a trükkös kihívásnak felel meg az pólókkal foglalkozó oldal, amit a minap találtam az interneten. Itt személyre szabottan tudjuk a saját elképzelésünkre formálni a kiválasztott pólót. Saját mintát készíthetünk, lógót szerkeszthetünk, hogy teljesen minket tükrözzön a pólónk. Egyedül a póló nem fog minket megtestesíteni, nekünk kell a saját ízlésünkre alakítani. Ezt a pólós oldalt innen tudjátok elérni.

Az anyag

Ahogy már említettem, az egyik legkritikusabb pontja a pólóvadászatnak az anyag. Nagyon jó minőségűnek kell lennie, hogy maximálisan ellássa a feladatát. Nagy előny ha pamut, mert az a legkedvesebb és legmegfelelőbb még az érzékeny bőrhöz is.

A méret

Szintén kritikus pont a méret. Nem lehet se túl nagy se túl kicsi. Ha kisebb a méret mint szükséges, akkor szorít és nem esik jól benne a mozgás. A két opció közül inkább a nagyobb méret a praktikusabb, mert az nem korlátozza a mozgásunkat, de az is tud nagyon kényelmetlen lenni. Nincs mese, le kell mérni a megfelelő centimétereket vagy pedig próbálni, próbálni és próbálni kell az üzletekbe.

Az ár

Nem utolsó szempont az ár sem. Manapság nehéz belőni, hogy mi az a minőség, amit az adott árért el lehet fogadni, vagy adott esetben érdemes lecsapni rá, mert annyira jó vétel ár-érték arányban. Ha jó pólót szeretnénk vásásrolni jó minőségben és jó árban, alaposan körül kell nézni a piacon.

Az egyediség

Senki sem szereti, ha egy tucatnyi másik ember hordja ugyanazt a pólót mint ő. Ezt elkerülni csak egyetlen módon lehet, mégpedig úgy, hogy egyedi mintát készítettünk a pólónkra. Ahogy a bejegyzés elején említettem, a kikeresett oldal ezzel is foglalkozik.

Az említett oldal minden kért és kívánt pontnak meg tud felelni. Nincs más hátra, mint előre és kiválasztani az általunk preferált mintát és megrendelni a motoros pólónkat.