Ha nincs csomagtartó, egy jó táskával ez akkor is megoldható

Itt a jó idő. Vezetés közben gyakran mellőznek el motoroson az utakon, mindig elgondolkodva nézem a hatalmas csillogó, hangos gépeket, amikor megállunk egymás mellett egy-egy piros lámpánál. Izgalmas lehet egy ilyen motoros túra, bár még soha nem vettem részt ilyesmiben, szívesen kipróbálnám egyszer, ha lehetőségem adódna rá.  Persze mindig eszembe jut, hogy azokat a pici csomagtartókat hogyan tudják úgy megpakolni, hogy minden szükséges dolog beleférjen.

Persze én is csak azóta gondolkodom így mióta gyerekek vannak. Fiatal koromban mi is képesek voltunk egy hátizsákkal, pár szendviccsel és valamennyi pénzzel vonatra szállni, úgy hogy fogalmunk sem volt hol lesz a szállásunk aznap éjjel. Ennek is megvolt a maga romantikája, viszont ma már minden kiruccanásunkat részemről gondos tervezés és pakolás előz meg.

Szeretem a tartós, sokzsebes jól pakolható táskákat, hátizsákokat, amiben elfér az innivaló, az esőköpeny az iratok és a telefon is. Ezeken kívül pedig igény szerint helyet kaphat az aktuális plüss kedvenc, vagy a kisautó, ami nélkül persze nem lehet elhagyni a házat. Kiruccanásokhoz mindig hátitáskákat viszünk, mert nekem így a legkényelmesebb. Így szabad marad mindkét kezem, pedig vannak olyan szituációk amikor még plusz kettővel sem boldogulok, pedig muszáj…hozott anyagból kell dolgozni.

A hátizsákokat, táskákat én mindig az annataska.hu-ról szerzem be. Már régóta visszatérő vásárlójuk vagyok, sok szép darabot vettem már ebben a webshopban. Nekem sokkal testhezállóbb az interneten vásárolni, nem szeretem az üzletekben a tömeget, a sorban állást. Inkább az otthon kényelméből, nyugodtan szeretem az ilyesmit intézni. Itt mindenféle táskát meg lehet találni. Van hölgyek és urak részére is szép holmi: női válltáska férfi testtáska, hátizsák, övtáska, táskarendező, neszesszer, de övek és pénztárcák is.

Találhatnak maguknak az elegáns, illetve a sportosabb vonal kedvelői is megfelelő táskákat, de akkor is érdemes körül nézni, ha egy adott márka kedvelői vagyunk. Olyan megbízható márkákat forgalmaz az annatáska, mint példádul Jana, Tamaris, Anekke, Heavy Tootls, Kimmidoll vagy Marco Tozzi.

Legutóbb éppen hátizsákot kerestem, mert kirándulást szerveztünk a gyerekekkel a közeli vadasparkba. Minden, a háztartásban fellelhető darab elég elnyűtt volt már, gondoltam ideje beszerezni újat. Most is, mint mindig pár kattintással megtaláltam, amit kerestem. A szűrőben a hátitáskákat választottam ki, de még így is többoldalnyi találat között böngészhettem. Ilyen helyekre szerencsésebb a sötétebb, tartósabb anyagból készült táskákat kiválasztani. Bármilyen természeti katasztrófába belefuthatunk egy ilyen kirándulás során, főleg, ha a jelenlévők közül a 10 év alattiak aránya 50%.

Egy Heavy Tools hátizsákot választottam, ami nagy örömömre éppen 20% kedvezménnyel volt elérhető. Az árát még további kedvezménnyel sikerült mérsékelnem, mert maradt még fel nem használt hűségpontom, amit a korábbi vásárlásaim alkalmával gyűjtöttem össze. Már ezért is megéri regisztrálni, és gyakran ellátogatni ide. Az árak alacsonyak, a forgalmazott termékek minősége kifogástalan. Stílusban, színben és minőségben rendkívül változatos a kínálat. Rövid szállítási határidővel dolgoznak, többféle szállítási és fizetési mód közül lehet választani. Az ügyfélszolgálaton gördülékeny, korrekt és udvarias az ügyintézés.

Az itt felsoroltak nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ennek a webshopnak mér régóta visszatérő vásárlója vagyok. Legyen az férfi pénztárca, női válltáska, sötétkék neszesszer, öv, vagy színháztáska, itt biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt. Meglévő öltözékhez és cipőhöz is sikerült már innen vásárolni, de ajándékot is vásároltam már itt, amivel sikerült nagy meglepetést szereznem.

A kirándulás jól sikerült, természeti katasztrófa nem ütött be, de az új hátizsák kiállta a próbát. Legközelebb is magunkkal visszük.