Egy motoros bolt láthatatlan költségei

Egy motoros boltban termékeket árusítunk és nem szolgáltatásokat, de ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség illemhelyiségre az elárusítóknak. Ritkább esetben még maguk a vásárlók is bekérezkednek, és hogyan teheted meg, hogy nem engeded be őket? Mindehhez pedig szükség van egy megbízható bojlerre, ami segítségével mindig van meleg víz a kézmosáshoz. Mert a meleg vizes kézmosás a leghatékonyabb.

Amikor elkezdtük berendezni a motoros voltunkat, kerestem egy jó villanybojler akciót, hogy ne kerüljön túl sokba ez a meleg víz, de mégse legyünk hiányában. A villanybojlerbolt.hu oldal, amit találtam, a lehető legjobbnak tűnt a választékból. Többféle márka többféle terméke közül lehetett választani, ráadásul a bojler mellé lehetett vásárolni még csereszolgáltatást is, ami megkönnyítette a munkádat, és az idődet, hiszen ahelyett, hogy külön vízvezeték szerelőt és külön villanyszerelőt kell hívni, itt egyben elintézik neked az egészet. Ez a szolgáltatás magába foglalja az új vízmelegítő házhozszállítását (Budapesten és környékén, amely területi megkötésbe a motoros boltunk beleesett), a régi készülék leszerelését, az új beszerelését és a csaptelep bekötését, valamint az elektromos csatlakozás bekötését is. Mert csak így helyezhető üzembe a villanybojler.

Én végül egy felső szerelésű, kisméretű Ariston Andris elektromos vízmelegítőt vásároltam a motoros boltunk mosdójába, ami azóta is tökéletes szolgálatot tesz számunkra. Azért kellett ilyen kis készüléket vásárolnom, mert az üzlethelyiséghez tartozó mosdó nagyon pici. De szerencsére az Ariston termékek annyira megbízhatóak, hogy a kis méret ellenére tökéletesen el vagyunk látva meleg vízzel a boltban.