Tapadásmentes serpenyő, amire a férjem esküszik

Azt hiszitek, hogy egy motoros boltban csak szuper maszkulin dolgokról lehet szó? Hát igen! De kevés maszkulinabb dolgot tudok elképzelni, mint egy jól megfőzött pörkölt, vagy egy finoman átsütött steak. Az, hogy a főzés a nőkkel kapcsolódik össze pusztán egy olyan evolúciós hagyománynak tudható be, ahol a férfi a munka után már nem fog megfőzni egy nagy menüt, a nő viszont, aki a háztartást vezeti és netán főállású anya simán megcsinálja. Azonban azt szerintem nem szabad elfelejteni, hogy egy csomó konyhai tevékenység simán férfi munka, mert sok erő kell hozzá, mert nehéz az edény, mert a gyökérzöldségeket nehéz szeletelni és még holnapig sorolhatnám. Szóval, amikor a motoros boltban a főzés jön témába én egyáltalán nem lepődök meg, mert szerintem ez abszolút férfias ügy. Az én férjem zseniális szakács, legnagyobb szerencsémre, így nálunk nem idegen dolog, hogy ő készíti a vacsorát, vagy a hétvégi ebédet. Nem véletlen, hogy bármikor meg tudom lepni valami minőségi konyhai eszközzel, mint mondjuk egy tapadásmentes serpenyő, vagy egy ergonomikus kialakítású fokhagymanyomó.

Eltaláltátok, egy tapadásmentes serpenyőt kap karácsonyra. Ezzel nem tudok mellé lőni, mert őszintén örül minden ilyen játékszernek. A beszerző körutat sem kell túlzásba menni, mert otthonról a kanapéról megoldom. A hunniakristaly.hu a társam ebben, ahonnan gyakorlatilag minden újonnan vásárolt konyhai felszerelésünket vásároltuk. Ők igazi profik, akik alapvetően a hotelek, kávézók és éttermek körét szolgálják ki – innen származik a horeca mozaikszó. Ebből pedig egyértelmű, hogy az általuk kínált termékek nem az egyszer használós kategóriába esnek, tehát ha itt tapadásmentes lesz egy edény, akkor az bizony tapadásmentes is marad addig, amíg rendeltetésszerűen használjuk és tisztítjuk azt.

Nagyon szeretem azt is, hogy itt egy helyen megkapok mindent, ami a “konyhai eszközeink” kategória alá besöpörhető. Sőt, az utóbbi időben már nem csak nagy teljesítményű eszközöket lehet náluk beszerezni, hanem kimondottan a háziasszonyoknak szóló kínálattal is bővültek és folyamatosan bővülnek. Nem tudom, hogy nálatok most épp mi a hiánycikk, de szerintem a karácsonyi ajánlatok között is érdemes lehet böngészni, mindig akad egy-két jó (falat) ötlet.

A Hunnia Kristály, mint vendéglátó ellátó vállalkozás a teljes életutat elkíséri a termékeivel, ami a főzést és a kiszolgálást illeti. Tehát mindent meg lehet kapni náluk, ami az előkészítéshez és főzéshez kell, aztán ott van minden a tálaláshoz, a csomagoláshoz, majd a takarításhoz is. Sőt! Még a bevásárláshoz is van egy-két praktikus termék a kínálatukban. Szóval mindent lefednek a háziasszonyoknak, de a vendéglátással foglalkozó szakembereknek is akár.

Főztetek már tapadásmentes serpenyőben? Nálunk ez egy olyan eleme a konyhának, mint a só, meg a bors. Egyrészt, mondanám, hogy elég belőle egy, de már számtalan olyan alkalom volt az életünkben, hogy többre is volt szükség egyszerre. Nem csak sütni kényelmes benne, de a tisztítása is rendkívül egyszerű, ahogy arról a hunniakristaly.hu-n is bőséggel találhattok információt. Ha nekem nem sikerül meggyőzni benneteket arról, hogy érdemes beszerezni egy tapadásmentes serpenyőt, akkor a Hunnia Kristálynak igen. A karácsonyfa alá mindig befér egy jól megválasztott tapadásmentes serpenyő, de sok más gép is – már tudjátok, hogy én honnan szeretek válogatni. Megnézitek ti is? Ajándék anyunak, apunak, férjnek és feleségnek, vagy akár a nagyszülőknek – mindenkinek, aki szeret a konyhában tenni-venni.