Motoros barátommal légtisztítóért mentünk

Ferivel már nagyon régóta rójuk együtt az országutat. Tegnap pedig azzal hívott fel, hogy van-e kedvem a IX. kerületbe elmotorozni vele, mivel hogy vásárolt egy légtisztítót, amit személyesen venne át a Best Markt üzletében, ami Budapesten található. Természetesen azonnal igent mondtam, soha nem utasítanék el egy jó kis motorozást.

Az üzletünk nagyon szép és kulturált, az eladók pedig hihetetlen segítőkészséget tanúsítottak felénk. Feri nem kímélte őket mindenféle kérdéssel, annak ellenére, hogy már konkrétan kiválasztotta azt a terméket, amit ő meg akar vásárolni. Így mindenképp elmondható az, hogy egy nagyon profi és rendkívül türelmes csapat található az üzletben, akik kedvesen szolgálják ki a betérő vásárlókat. Az átvételre nagyon gyorsan sor került. Néhány perc alatt már elő is hozták a megrendelt légtisztítót. Feri azt is mondta, hogy csak tegnap adta le a rendelést a webáruházban, de ma már személyesen is át tudta venni az árut, így mindenképp megéri a személyes átvételt választani, hogyha van erre lehetőség.

A légtisztító vásárlás igazán gyorsan lezajlott, nem merült fel semmilyen probléma, egyszerűen odamentünk, megadtuk a rendelés számát, és már át is vehettük a terméket. Nagyon szimpatikus volt számomra az üzlet és az eladók is, a gyors kiszolgálásról nem beszélve, így mondtam Ferinek, hogy ha hazaértünk, akkor mindenképp dobja át nekem a linket, ahol a légtisztító vásárlás történt, hogy én is szét tudjak nézni, mert az üzletben már megtudtam azt is, hogy nagyon sokfajta műszaki és egyéb cikk is kapható náluk, így mindenképp szerettem volna átböngészni a kínálatot. Feri közvetlenül a légtisztító kategória linkjét küldte nekem, ahol közel száz darab légtisztító berendezés található. Már ezen a darabszámon is meglepődtem, így kíváncsian lapoztam bele a többi kategóriába is. Engem a szórakoztató elektronika kategória volt az, ami teljesen magába szippantott. Találtam itt e-bookot, elektromos rollert, médialejátszókat, projektorokat, zenelejátszót és még szoftvereket.

A garancia számomra nagyon fontos szempont, vásárlás előtt mindig alaposan utánajárok annak, hogy milyen garancia vonatkozik egy termékre, és azt lehet-e érvényesíteni majd ott, ahol vásároltam, vagy más utat kell megjárni. Ahogy utánajártam ennek, kiderült, hogy a bestmarkt amellett, hogy webshop és üzlet, garanciális szerviz is, ami azt jelenti, hogy a szervizükben a náluk vásárolt terméket lehet átvenni, javítani és javításra továbbküldeni. Ez a garanciális szerviz is ugyanúgy a budapesti üzletünkben található meg. Az oldalukon a szerviz menüpontjukban részletesen lehet olvasni arról, hogy milyen esetekben történhet garanciavesztés és a garanciális ügyintézéshez milyen feltételeknek kell teljesülnie. De ugyanitt megtalálható a szervizes kollégáknak az elérhetősége is, így ha kérdés merül fel, akkor már tudom, hogy hová kell fordulni.

A légtisztító vásárlás során már megbizonyosodhattam arról, hogy egy korrekt, megbízható üzletről van szó, amit az oldaluk átböngészése is csak tovább igazolt. Minden információ korrekt módon fel van tüntetve mindenhol. A termékekről képek és minden fontos adat megtalálható a műszaki adatoktól a legfontosabb információkig. A termékeknél azt is jelzi az oldal, hogy van-e éppen raktáron az adott termék, de még azt is lehet látni, hogy ezek az adatok mikor frissültek utoljára, így láttam azt, hogy mindig a legfrissebb adatokat szolgáltatják a webshopban. Ez nagyon fontos, hiszen sok webáruház van, ahol bár jelzik, hogy a termék raktáron van, de végül kiderül, hogy az adat nem aznapról származik, így már úgy adja le az ember a rendelést, hogy valójában nem is volt raktáron a termék. De itt ilyen nem fordulhat elő.

A személyes átvétellel kapcsolatos élményről számoltam be, de mivel online webshopról van szó, természetesen lehetőség van házhoz szállításra is, és online is lehet fizetni. Mivel én nem lakok messze Budapesttől és a kiszolgálás is nagyon lenyűgözött, így már most tudom, hogy a saját bevásárlásomat is személyes átvétellel fogom kérni.

Egyébként Ferihez be is üzemeltük még aznap a légtisztítót, tökéletesen működik. Időközben az oldalt böngészve én is megvilágosodtam a légtisztítókról, így azt hiszem, hogy a közel jövőben én is be fogok ruházni egy olyan légtisztítóra, ami a lakás levegőjét képest tisztán tartani. Bár mi nem vagyunk allergiásak, de a termékeket böngészve rájöttem arra, hogy nem csak akkor érdemes légtisztítót használni, ha valaki allergiás, hiszen számos betegség megelőzésében nagy segítség lehet.