Szórólapok kalandos nyomtatása

Amíg az ember nem ismeri alaposan a motorozás világát, nem is gondolná, hogy a motorosruházat és -felszerelések piaca is gyorsan változik. Laikusokban az a kép él, hogy a hatvanas évek óta ugyanaz a bőrmellény van minden motoroson, pedig ez a kép nem is állhatna távolabb a valóságtól! Itt is érvényesül a divat és a technológiai fejlődés, ami folyamatosan új és új termékeket eredményez. Mi negyedévente szoktuk kinyomtatni katalógusainkat és szórólapjainkat, mert 3 hónap alatt azért már elég sok újdonság megjelenik, egy-két dolog pedig kifut, plussz az árak is változhatnak közben. Házilag szoktuk nyomtatni, mert egyszerre soha nem kell nagy példányszám belőle. Van egy szuper HP nyomtatónk hozzá, utána pedig csak spirálozzuk, amit kell esetleg. Ebben a negyedévben viszont nem készültünk fel időben, se papírt, se HP patronokat nem rendeltünk előre. Már éppen kezdtünk kétségbe esni, hogy akkor most hogyan megyünk tovább, amikor egyik törzsvásárlónk meghallotta a beszélgetést és ajánlotta nekünk a nyomtatoalkatresz.hu oldalt.

Felmenve az oldalra lenyűgözött, hogy mennyi márka és típus létezik a kínálatukban, kicsik és nagyok egyaránt. Szerencsére jó a rendszerezése a webshopnak, így hamar megtaláltam a nekünk kellő menüpontot: nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron. Szuper a választékuk! Majdnem minden termékhez és típushoz kínálnak eredeti és utángyártott patronokat, tonereket. Gyorsan tettem is a kosárba minden színt és típust, amire szükségünk lesz a katalógusok nyomtatásához. Megnyugtató volt, hogy a pontos és részletes adatlapok alapján mindig meg tudtam bizonyosodni róla, hogy a jó terméket veszem meg éppen. Kellemes meglepetés volt továbbá, hogy a nyomtatoalkatresz.hu webshopja kedvezményes ársávokat kínál. Már akkor jobb áron kapjuk az adott terméket, ha kettőt veszünk belőle, háromnál pedig még kedvezőbb az ár. Sőt, nem csak több azonos termék esetén érvényesíti a rendszer a mennyiségi kedvezményt, hanem különböző termékeket összevonva is. Tehát, ha három terméket veszünk, például két színes és egy fekete-fehér patront, akkor is kettő árát fizetjük csak. Ráadásul még a kiszállítás is ingyenes értékhatártól függetlenül minden rendelés esetében. Ez összességében már jelentős megtakarítást jelent.

Most az eredeti HP patronok mellett döntöttem, de később rendelünk majd utángyártottat is. A nyomtatoalkatresz.hu ugyanis az oldalon részletezett feltételek teljesülése mellett ezekre is korrekt garanciát vállal. Így a rendelő fél számára alig van benne rizikó.

A papír menüpont alatt hamar megtaláltam azt a fényes HP fotópapírt is, amit használni szoktunk. A leírásban azért megnéztem a részleteket, hogy biztosra menjek illetve ellenőriztem, hogy hány darabos a kiszerelés. Gyors kalkuláció, hogy hány darab is kell és már rendeltem is a szükséges mennyiséget. Már épp fizetni készültem, amikor észrevettem, hogy egy szín kimaradt a kosaramból, így mentem vissza a rendelési felületre: nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron. Na, most már tényleg minden megvan!

Fizetésnél most az előre utalást választottam, de később, ha gyakrabban fogunk innen rendelni, egyeztetek majd a nyomtatoalkatresz.hu munkatársával a számlára utalás lehetőségéről is. Szerencsém volt, minden rendelt termék státusza zöld pipa, így a kiszállításra már egy-két napon belül is sor kerülhet. Azt választottam a kiszállítási módok közül, hogy a GLS futár hozza házhoz, mert így igazán gyorsan nálunk lehet. Az egy-két nap pedig még jól is jön, hogy véglegesítsem a katalógusok és szórólapok tartalmát, aztán indulhat is a nagyüzemi nyomtatás!