Minden olyan könnyen menne, mint egy autópart kezelés

A motorozás szerelmeseinek kötelezően előírt kellékei vannak, függetlenül attól, hogy ki milyen rutinnal bír. Nagyon fontos, és mindenekelőtt való, hogy a motoros testi épségét, egészségét szolgálja a motoros felszerelés. A motoros kabát, melyben különböző erősségű merevítők vannak, melyek védik a motoros gerincét, csontjait, különböző anyagokból készülnek ezek a védelmi funkciókkal bíró termékek. Legalább annyira fontos, hogy megfelelő csizma és bukósisak is elengedhetetlen a megfelelő közlekedéshez és a teljes védelemhez. Ez nem csak a motoros épségét óvja, hanem a közlekedésben résztvevő összes személy biztonságban tudhatja magát az utakon. Léteznek remek motorosboltok, ahol mindent egy helyen meg tudnak kapni a motorozás szerelmesei, ez egyrészről praktikus dolog, másrészről, pedig rendkívül szakszerű, hogy mindenről meg tudják kérdezni az eladókat, egyes termékek ismertetőjéről.

Egy ilyen boltban tartózkodtam pont, amikor hallottam egy beszélgetést. Egy magasabb pozícióban lévő vezető, arról beszélt telefonon, hogy milyen gondban voltak, mert túl naggyá nőtte magát a cégük, és annyi céges autóval rendelkeztek már, hogy nem tudta egy kolléga már pluszban vállalni az egyre növekvő autóflotta kezelését, egyszerűen nem volt rá ideje, kapacitása, mert az eredeti munkájának a rovására ment volna már, ami a cég szempontjából rosszabb lehetőség volt, minthogy keressen egy céget, akik flottakezeléssel foglalkoznak, és ezáltal minden munkafolyamat tökéletesen fog működni.

flottakezelés külön cégnek való kiszervezése, minden olyan növekvő, illetve kisebb cégeknek Jó megoldás, akiknél nem megoldható, hogy egy külön ember foglalkozzon ezzel a feladattal is, vagy esetlegesen annyira kinőtte magát a vállalkozás, hogy egy ember a pluszban jött feladattal már nem tud megbirkózni. Jelen esetben is ez volt a helyzet, abban a beszélgetésben is, amelyet a motoros boltban volt szerencsém meghallgatni. Az úr arról panaszkodott, hogy bement hozzá a dolgozója, hogy ezt nem bírja már találjanak megoldást erre a feladatra, mivel nem tudja már az eredeti munkáját is elvégezni, valamint a cég rendelkezésére álló közel 40 autó mindennapos adminisztrációját. Kezdve attól, hogy figyelni milyen állapotban van, a szervizt intézni, a gumik, biztosítások intézéséig. Amit hallottam, ez a kolléga intézte az autók beszerzését is.

Miután a kolléga jelezte, hogy ez a munkamennyiség már sok számára, az eredeti munkájával párban, a főnökség úgy döntött, hogy kiadja a flottakezelést egy külsős cégnek. Nagy szerencséjük, volt, hogy az interneten keresztül egy remek honlapra bukkantak, és egy jó cégre, akik különböző csomagokat ajánlanak különböző méretű cégeknek is, attól függően, hogy milyen gépkocsiállománnyal rendelkeznek. A különböző csomagok abban térnek el, hogy milyen szolgáltatások foglaltatnak benne, és természetesen az sem utolsó, hogy az adott ügyfél, hány kocsival rendelkezik.

flottakezelés

Ez a remek cégtől először is árajánlatot kértek, hogy az adott csomagot mennyiért is tudnák megrendelni.  Amikor a főnök erre a remek honlapra tévedt, ez a csodás cég a flottakezelés fellegvára. A honlapjukon nem csak az szerepel, hogy milyen csomagokkal tudnak a vásárlóinak ajánlani, hanem különböző videóanyagokkal tanácsot is tudnak adni, arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet jól flottát kezelni, az 5 különböző részekből álló videóanyag, nagyszerű segítség minden cégvezető és munkatárs számára. Nagyon komplex szolgáltatásokat nyújtanak a flottakezelő cégnél, nem is lehet elhinni, hogy léteznek még ennyire profi és szakértelemmel bíró vállalkozások, akik a munkájukért felelősséget vállalnak, ezzel biztosítva az ügyfeleiket a maximális szakmai tudásról és minden szituációban való felelősségvállalásról.

Annyira megnyerő ajánlatot adott a flottakezelő cég, akik maximális magasságokban űzik a flottakezelést, hogy nem is volt kérdés, hogy őket fogják választani. Azóta is nagyon jó tapasztalatokat tud mondani róluk. Nagyon precízek és szakszerűen látják el a rájuk bízott feladatokat, minden gördülékenyen megy azóta is, az átállás és átvétellel sem volt probléma, olyan szolgáltatást kapnak, amelyet elképzeltek és maximálisan megbízhatónak bizonyult a vállalkozás. Nagyon jó döntésnek jellemezte a cégvezető, azt, hogy megbízta ezt a flottakezeléssel is foglalkozó céget, sok terhet vettek le a vállukról, melyért végtelenül hálásak, és másoknak is ajánlja őket, amint a beszédtéma ilyen irányt vesz.