Kedvenc motoros boltom

Egy előző bejegyzésemben említettem már, hogy apukám nagy motoros. Ebben a szenvedélyében osztozom vele, ugyan is én is imádom ezeket a kétkerekű járgányokat. Imádtam, amikor ő vitt motorral régen suliba, és hétvégénként is gyakran pattanok fel mögé, és megyünk egy kört a városban, vagy a közeli erdős részen. Ez engem kikapcsol és ő is él így a kedvenc időtöltésének. Anya nem nagyon rajong érte, de mi fiúk élünk-halunk a motorozásért.

Eddig nem engedték a szüleim, hogy letegyem a jogsit és saját motorom legyen. Apa engedékenyebb lett volna, de anya nagyon félt, és apu nem akart neki ellent mondani, így várnom kellett 18 éves koromig, hogy saját mocim legyen. De fél éve végül eljött ez a nap is, és most már büszke jogsi- és motortulajdonos vagyok. Anyuéktól a jogosítványt kaptam ajándékba, a motorra és a megfelelő felszerelésre nekem kellett összegyűjtenem a pénzt. Nem volt nehéz, hiszen hosszú évek óta erre gyűjtök. Szerencsémre a motort kedvező áron tudtam megvenni apu egyik ismerősétől, így elég pénzem maradt arra, hogy minőségi motoros ruhát és kiegészítőt tudjak venni magamnak, hiszen a biztonság mindennél fontosabb.

Már csak azért is fontos a megfelelő motoros ruházat, mert van olyan ismerősöm, aki védőfelszerelés nélkül motorozott, még csak nem is ment gyorsan, de valahogy kibillent az egyensúlyából, és elesett a motorral. Elég csúnya sérüléseket szedett össze, majdnem egy hétig kórházban volt. Ezt én szeretném elkerülni, ezért biztos, hogy csak és kizárólag motoros ruhában fogok motorozni.

Viszont a megfelelő motoros bolt kiválasztása nem volt egyszerű feladat. Persze, amikor még nem lehetett saját járgányom, akkor is rendszeresen nézegettem, hogy milyen áruházak vannak és ott milyen a kínálat, de sokkal nehezebb a döntés, amikor úgymond élesben megy a dolog.motoros bőrkabát

Mindenképpen olyan üzletből szerettem volna vásárolni, ahol jó minőségű árut kapok a pénzemért, és azért csillagászati összegek sem álltak a rendelkezésemre, erre a célra.

Sokáig keresgéltem (mert meg mondom őszintén, nekem az a bolt, amit apu annyira imád, nem a kedvencem. Ő szereti, mert régi jó ismerősei a tulajok és rendszeresen bandáznak ott a motoros ismerőseivel, de én azért modernebb felszerelést szeretnék magamnak, mint amit ott árulnak. Szerencsére apu ezt megértette és nincs belőle sértődés. Még segített is nekem az áruház kiválasztásában. Rengeteg böngészés, keresgélés, utána olvasás és csoportbeszélgetések után végül rátaláltunk a Sixgearre.

Ez egy magyar cég, akik itt, Magyarországon tervezik és készítik a termékeiket. Van a honlapjuk egy olyan rész, ahol a vásárlók beküldhetik a megjegyzéseiket, észrevételeiket az árucikkekkel kapcsolatban, hogy ők ezek alapján tudják tökéletesíteni a kollekciójukat. Ez nekem nagyon szimpatikus hozzáállás, több ilyen gondolkodású cég kellene. Hiszen a cuccaikat a vásárlóknak készítik, így érdemes az ő véleményüket, javaslatukat meghallgatni. Szerintem.

De nem csak emiatt döntöttem végül a Sixgear mellett. Hatalmas a választékuk minden féle termékből. Mindenféle stílusú kabát, nadrág, bukósisak és csizma található náluk, így mindenki megtalálhatja a neki legkedvezőbbet. Én is megtaláltam. Világ életemben egy motoros bőrkabátra vágytam, és itt megtaláltam a tökéletes darabot. Minden kis részlete csodálatos, nagyon tetszik.

Sikerült hozzá passzoló nadrágot, bukót, kesztyűt és csizmát is találnom, így teljes a szettem. Apának és anyának is nagyon tetszik minden, amit rendeltem. A legjobb az egészben, hogy kiváló minőséget kaptam a pénzemért, nagyon korrekt árat kérnek a cuccokért.

Én az internetes rendelést választottam, nem akartam személyes vásárlással fecsérelni az időmet, ha házhoz is hozzák, amit megvettem. Minden elég hamar megérkezett, tökéletes állapotban, egy szavam sem lehet. A kabát a legkényelmesebb azok közül, ami valaha volt rajtam, és nagyon jól megoldották a szellőzését is, pedig bőrből van ugyebár.

Azóta már sokszor mentem hosszabb utakra ebben a szerelésben, és minden egyes dolog remekelt. A csizma nem törte a lábam, a nadrág kényelmes és a kesztyűbe sem izzad bele a mancsom. Imádom mindet, és nagyon jó döntés volt, hogy innen rendeltem. Bátran mondhatom, hogy nekem a Sixgear a kedvenc motoros márkám és boltom.