A minőségre mindig adok, legyen szó cipőről vagy motoros felszerelésről

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem vannak olyan weboldalak felírva egy jegyzetbe, ahonnan nyugodt szívvel tudok rendelni. Legtöbbször ezeket barátok, munkatársak ajánlották, én pedig lelkesen jegyeztem fel őket, hogy a későbbiekben tudjam, hova kell fordulni. A lista első két helyén egy motoros bolt és egy online cipőbolt van. Ezek kerültek fel elsőként. Mindkettő esetében a minőség és a megbízhatóság az, amely meggyőzőtt. A motoros felszereléseknél ennek pláne nagy szerepe van, de a megfelelő cipő is évekig társunk lehet. Az meg nem mindegy, hogy mennyire komfortosan töltjük el a “közös éveket”. Szerencsére tudom, hogy honnan lehet beszerezni azokat a cipőket, amelyek hosszabb időre lehetnek a társaink. Szóval, hadd mutassam be nektek a https://cipomarket.hu webáruházát.

Ez az az online cipőbolt, ahonnan elég gyakran vásárolok, ha márkás, jó minőségű cipőt keresek. Azt érdemes tudnotok, hogy nemcsak a lábbelik területén képviseltetik magukat. Találtok náluk öveket, pénztárcákat táskákat is, és nemcsak a női szíveket képesek megdobogtatni egy-egy gyönyörű magassarkúval, hanem a férfiaknak és a gyermekeknek is tudnak mit kínálni. A honlapjuk egyszerűen kezelhető és átlátható. Az akciókat pedig azonnal kiszúrhatjuk, hiszen a főoldalon ezeket végig is lapozhatjuk. Az igazán nagy akcióknak – mint a 60-70 %-os kedvezmények – pedig külön menüpontot is szenteltek.

A termékkínálat rengetegében esélyünk sincs nagyon eltévedni, mivel logikusan el vannak különítve. 3 fő kategória van, a női, férfi és a gyerek. Ezeken belül pedig, minimális eltéréssel, de megtalálhatóak olyan kategóriák, mint pl. a szandál, papucs, csizma, bakancs, cipő, öv, pénztárca. Ha pedig valaki még ennél is konkrétabban szeretne kereni, akkor neki ott van a keresőmező, valamint az egyes kategóriákon belül megtalálható oldalsó menü, a különböző szűrőkkel.

Mi a teendő, ha megtaláltuk az igazit?

Ha valaki nem jártas az online vásárlás világában, akkor sincs oka aggódni. A https://cipomarket.hu weboldalon található egy GYIK menüpont is, ahol mindent részletesen leírnak a rendelés menetétől kezdve, az esetleges méretproblémával kapcsolatos teendőkön át. Ha már szóba kerültek a méretproblémák. Mielőtt villámgyorsasággal leadnánk azt a rendelést, érdemes megnézni a https://cipomarket.hu mérettáblázatát, annak érdekében, hogy az esetleges méretproblémákat elkerülhessük. Külön, márkák szerint tájékozódhatunk a méretekről.  Ezek a gyártó hivatalos belső talphosszai, és csak tájékoztató jellegűek, ezért előfordulhat, hogy eltér a valóságtól, valamint a termékek belső talphosszai típusonként változhatnak.

A szállítással kapcsolatban is külön tudunk tájékózodni. Itt ismertetik a szállítási feltételeket, a szllítási díjakat, illetve megismerkedhetünk a szállítási információkkal. Többek között az is kiderül, hogy a szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap, több termék rendelése esetén pedig 1-4 munkanap. A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat kézbesíti, munkanapokon 8-17 óra között. Leírják, hogy érdemes a küldemény átvétele során leellenőrizni a csomag külső állapotát. Arra is felhívják a figyelmet, hogy ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, akkor ne vegyük azt át. A szállítási díj is ezen az oldalon van feltüntetve, mely jelenleg egységesen 1000 Ft.

Ha pedig valakinek még ezek után is maradnak kérdései, kételyei, annak lehetősége van felvenni a kapcsolatot a céggel. Az elérhetőségek menüpont alatt találunk egy e-mail címet, valamint telefonszámokat. Utóbbi esetében fel van sorolva, hogy melyik márkával kapcsolatban, melyik telefonszámon lehet érdeklődni. Nos, van még kérdés?