A motorozás felszabadít

Mindig is kerestem egy olyan hobbit, amivel teljes mértékben ki tudok kapcsolódni és nem jut eszembe semmi más, amikor csinálom. Sok dolgot kipróbáltam az évek alatt, viszont végül motorozás közben találtam meg azt, amit kerestem. Teljesen szabadnak tudom érezni magam, amikor motorozok.

A vállalkozásommal kapcsolatban is ugyanezt szeretném érezni. Pont ezért vettem igénybe a Székhelyszolgáltatás adta lehetőséget. Ugyanis amikor létrehoztam a vállalkozásomat, akkor a saját lakhelyemre jelentettem be. Viszont idővel rájöttem arra, hogy ennél van egy jobb és kényelmesebb megoldás. Mégpedig az, ha a székhellyel kapcsolatos dolgokat átadom valaki másnak.

A Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően sikerült a vállalkozásomat egy olyan településre bejelenteni, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ez nem könnyebbség a számomra, és szerencsére ezt nem messze, Újlengyelben meg is tudtuk tenni. A szolgáltatásnak köszönhetően az érkező levelek most már mindig át vannak véve, ezzel már nem lehet probléma. Az átvett leveleket elektronikus formában megküldik nekem, így minden pontosan megkapok. A csomagokat pedig postázzák nekem arra a címre, amit megadok.

E mellett a székhelyre érkező hatóságokat törvényszerűen fogadják és havonta egyszer tárgyalót lehet igényelni teljesen díjmentesen. Én ezeket a lehetőségeket mindig kihasználom, ezért nekem nagyon megéri a székhelyszolgáltatás.

Az oldalukon nagyon sok hasznos és fontos információ megtalálható, így a fióktelep fogalma is.

Miért a Székhelyszolgáltatást választottam?

Immáron 11 éves tapasztalattal rendelkeznek, szoros kapcsolatot ápolnak ügyvédi irodákkal, ennek köszönhetően mindig törvényesen és jogszerűen tudnak eljárni. Mindemellett pedig pénzügyileg stabilak és a Bisnode által minősített a cég.

Ha te is keresel egy olyan megbízható céget, akik jól tudják menedzselni a székhelyeddel kapcsolatos ügyeket, akkor a Székhelyszolgáltatást érdemes lehet megbízni. Ha pedig a részletes információk érdekelnek, akkor a fióktelep fogalmától egészen a kivitelezésig mindent megtudhatsz a weboldalukon.