Milyen szokatlan álma lehet egy kislánynak, aki imádja a száguldozást és a sebességet?

Hát elmondom. Én mindig is motorozni akartam, már amióta az eszemet tudtam. Apukámnak volt egy motorja és gyakran használta is, és imádtam nézni, ahogy felül a motorra és megy néhány kört a ház körül, csak, hogy bemutassa, milyen ügyes. Néha a haverokkal is elmentek motorozni, és én mindig vártam, hogy felnőjek végre és én is motorra ülhessek.

Ráadásul nem csak a motorja volt olyan menő, hanem a felszerelése és a ruházata is. Nagyon menőnek gondoltam a motoros dzsekiket, bakancsokat és mindent. Egyszer kaptam egy bőrdzsekit, persze a méretemnek megfelelően. Ott álltam, mint egy kis törpe, mert akkor még csak ovis voltam, és mutogattam a szomszédoknak is, hogy milyen szép dzsekim van és, hogy ebben fogok majd motorozni később.

Nem is történhetett volna másképp a dolog, hiszen, amikor már nagyobb lettem és elértem azt a kort, amitől már letehettem a jogsit a motorra, meg is csináltam azonnal és onnantól kezdve használhattam már apukám motorját is. Külön apától és anyától is kaptam hozzá ruházatot, így aztán még válogatni is tudtam, ami még jobb volt, mert így nem untam meg sosem, hogy mi van rajtam. Ráadásul így egymással is tudtam őket párosítani, szóval mondhatom, hogy igazán jól nézett ki a szerelésem.

Nem igazán hallottam még olyanról, hogy egy ovis kislány már arról álmodozik, hogy motorozni szeretne, arról már inkább, hogy milyen mesékben szeretnének szerepelni, vagy, hogy milyen hercegnővé szeretnének válni.

Szóval mindenképp érdekes ez a sztori szerintem, már csak azért is, mert nem múlt el az érdeklődésem a motorozás iránt még olyan sok idő után sem, pedig sok mindenki ráun egyes dolgokra, vagy éppen a hobbijukra és keresnek helyettük egy másikat.

Egyébként apukám is hasonló sztorival rendelkezik, bár ő azért nem ilyen korán kezdett el érdeklődni a motorozás után. De mivel én egész életemben azt láttam, hogy apukám gyakran motorozik, és nagyon élvezi, ráadásul a barátokkal is közösen elmennek valahova motorral, így egyből érdekelni kezdett engem is a dolog. Nyílván én is szerettem volna olyasmit csinálni, amiről tudom, hogy másoknak is bejön. Ez csak még kíváncsibbá teszik az embert.

Nem így gondolod?